打印 上一主題 下一主題
收起左側

㊣咦?~原來【kirt代升服務】是這樣代升的呀~(kirt潛水篇)

影相一定要升完即刻影嫁咩=.=佢影相既時間未必係佢岩岩好升完既時間=.=
grandc86724 發表於 28-5-2010 13:07

以影像時間來算,

等於代練時間的最大值!!

代練時間只會變短,

而不是拉長!!

很多時間都還沒計算進去!!
回復 支持 反對

以影像時間來算,

等於最大值!!

時間只會變短,

而不是拉長!!

很多時間都還沒計算進去!! ...
天然漢方 發表於 28-5-2010 14:18

正確的分析
回復 支持 反對

呢個人-.-好似好耐之前已經有人懷疑過佢-.-" 最後係無了了之..
總之要搵人代升/打段.. 需要知佢既手法.. 時間係咪合理...
如果唔係個帳號有咩事  邊個都幫唔到你   E+ 互聯網D法例都唔夠齊全.. 好多人走埋呢D灰色地帶
好似離佐題TIM XD"   
總之   人地要去死你唔畀佢去死咩- -"
修合無人見  存心有天知
願主保佑你~
回復 支持 反對

回復 320# gizax3264

你甚至認為其他讀者都不知概率有2種,未免也有點看不起讀者吧,太不尊重人吧?"""呢句我係對你講的,點解要拉埋其他讀者呢~?況且,若果要旁人清楚我ge意思,咁都算狗眼看人低?
"請問你敢說這不是你說的嗎??你又敢話這不是你認為是我可笑的地方嗎?" 不太明白你的意思,不過,不需要解釋了。
"為辯而辯"非辨。點解無拉拉提出為辯而辯呢?...看來有人對號入座了。(留意天然漢方的回應貼)
這是我在本post的最後一個貼了。我沒有閒情和你再討論下去。既然你執意我係錯,你係岩的話。無所謂,對對錯錯看入旁人眼中就足夠,而且我言行會為我自己負責任,話哂,我呢個帳號都係用商一真名黎開。
對不起各位讀者,請唔好介意兩者對話唔用紅色字去間好,起馬紅色字始終都係對對方一種不尊重及較為嚴肅的顏色。

"我晒氣都要同你講係因為我想試試可否按下牛頭~嘻嘻",對於用狗眼看人的狗,我沒興趣回應了~
回復 支持 反對

回復  gizax3264

你甚至認為其他讀者都不知概率有2種,未免也有點看不起讀者吧,太不尊重人吧?"""呢句 ...
MagiL 發表於 28-5-2010 06:46

WOWO...紅色就唔尊重?你邊到學呢d文化返來?我地祖國的旗都........好係野wo~哈哈
為辯而辯又係你自己講ga wo@@咁都好話我拿出來講@@你都真係好野...
回復 支持 反對

外掛bug到超勁囉-.-   17lv弓兵4千血=.= 吹漲
回復 支持 反對

外掛bug到超勁囉-.-   17lv弓兵4千血=.= 吹漲
xkbb.o. 發表於 28-5-2010 16:24

17級的是主角= ="

弓兵未超過10級.....
回復 支持 反對

太喪不阿....  不是外掛我切哦
200套 300無想 全力7lv弓兵^^?
真意想不到
回復 支持 反對

全隊300無想弓兵..有錢都唔係拎黎咁哂呀?
有錢比我去玩神獸仲好啦
回復 支持 反對