查看: 4546|回復: 28
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] Beanfun突然無法啟動 求救~!!

關閉 [複製鏈接]
450樂點

夜晚一開beanfun...突然啟動唔到,,,彈左舊>Windows正在搜尋BeanFunCore.exe。可按[瀏覽]來找尋檔案。<
咁既野出黎,,,試過重裝,重新開機...都唔得...
求各位幫手解決,,,解決到賞450樂點`

最佳答案

查看完整內容

我用norton既... 入game方法: 暫時關閉自動防護>重裝bf>直到角色登入完成大約都係2分鐘左右>重啟自動防護 我而家都係咁樣入game
回復

我用norton既...
入game方法:
暫時關閉自動防護>重裝bf>直到角色登入完成大約都係2分鐘左右>重啟自動防護

我而家都係咁樣入game
回復

重裝windows
回復

Windows正在搜尋<–––姐係可能你無意地del左beanfun

刪左beanfun
再裝過
回復

裝過befun= =
回復

there must be a problem in path setting.
your mentioned message indicates that you did not install in proper order.
Another possible problem might be you shut down your computer improperly.
once start computer next time, you must wait for the system checking of consistency.
Then the beanfun can open without such problem.
回復

完完整整刪beanfun
重裝應該可以!
回復

想問下你係唔係用緊防毒norton
如果係就因為norton測到beanfun有毒(誤測
你可以睇下安全記錄應該係話測左有Trojan.Gen

暫時只可以排除bf成個檔既自動防護,等官方修好
(暫時排除後都on唔到...

我都係用緊norton2007版...都係入唔到
回復

NORTON唔會令BF開唔到 因我宜家用緊